Dit moest echte liefde zijn,
Maar het is over,
Stilte in de slaapkamer en erom heen,
Ik droom weg,
Met mijn gedachten naar jou,
Ik ben je ergens verloren,
Ik verloor het geen waar ik het meest van hou,
Het moest echte liefde zijn,
Het was alles wat ik wilde,
Maar het is over.