Ben aan het dagdromen...heerlijk is het
beter dan de dromen in mn bed
Die zijn donker en gemeen
je kan nergens heen
Maar deze dromen zijn mooi,je kleurt hem zelf in
de lucht is rose..de zon oranje en iedereen noemt me vriendin
De regendruppels vallen niet..ze dansen en zijn zilver van kleur
met een oh zo lekkere frisse geur
De nacht is niet langer zwart maar lichtgroen
ondanks dat..slapen dat we doen
Vleugels heb ik gekregen zodat ik kan vliegen naar de sterren daarboven
zodat ik het met eigen ogen kan zien..en geloven
ach twordt tijd dat ik weer wat zinnigs doe en uit mn droom ontwaak....
groetjes van een eigenzinnige draak :)