't is slechts een woord, dat 5,6 of misschien 17 letters heeft. Ik dacht dat je wel wist dat jij, noch ik, daarin de waarheid moest zoeken. Je kan zeggen, roepen, schreeuwen, huilen, wat je wil, maar het doet me niets, sorry. Sla, doe, toon of denk het misschien even, ik denk dat ik dan pas luisteren kan.