Ook in een relatie waar alles bespreekbaar is
gaat weleens iets mis
Het gebeurde eigenlijk voordat we zo open eerlijk waren tegen elkaar
ik ontmoette een man en mijn hormonen deden raar
Ik was zwanger en getrouwd
met hem voelde alles anders en vertrouwd
Hij vierde bijna 25 jaar huwelijk
door dit stiekeme liep dus bijna alles stuk
Ik wilde niet weg bij mijn man, hij niet bij zijn vrouw
heel naief dachen we dat men onze gevoelens wel begrijpen zou
Hij vertelde thuis zijn gevoelens voor mij
zijn vrouw werd gek van verdriet en lag de schuld bij mij
Zij vond dat mijn man het ook moest weten
logisch,het was een heftige tijd die we niet snel zullen vergeten
We hebben het contact verbroken
mijn man en ik hebben er heel wat over gesproken
Tegen alles en iedereen in hebben we elkaar nog een paar keer ontmoet
zoiets hou je niet geheim,zoiets praat je niet meer goed
mijn man dreigde mij te verlaten,Nu stoppen!anders ben je alles kwijt!
dat was het allemaal niet waard,we namen definitief afscheid
Gevoelens zet je niet met een knopje aan en uit
maar je moet wel goed nadenken voordat je iets besluit
Hij is bij zijn vrouw, ik bij mijn man
het is wel iets wat je nooit vergeten kan
Me vergeven is wel wat hij probeerd
en ik heb er heel veel van geleerd
Ik besef heel goed wat ik op het spel heb gezet
1 van de dingen die ons huwelijk heeft gered
Is open en eerlijk zijn tegen elkaar
en echt alles is (nu) bespreekbaar