Mijn leven is kapot
Verkracht in het donker
Niemand die je helpt
Ze laten je gewoon staan!
Mijn leven is waardeloos
Ik ben niet perfect
Nu ben ik zo ziek aan het worden
Eet om de dag wat
Mijn leven is welkom in anorexia
Ik weet niet of ik het heb
Wel als ik zo op me eet gewoonte let
Eet om de dag al twee dagen niet gegeten
Mijn leven is anders
Door het gepest,misbruik en de rest
Maar iedereen heeft de pest
Laat mij maar zo
Mijn liefde is apart
Razend uit me bonkende hart
Ik wil geen afscheid van jou nemen
Ik wil niet alles kapot in me leven!