Kan ik dit nog aan ?
Of is dit het begin van het eind van mijn bestaan.
30 jaar en een ziekte die voorkomt vanaf de vijftig
het leven is zo kort, het is zo spijtig
Er gaat vanalles door me heen
Diep vanbinnen,anst, pijn, woede,onmacht, ik ween
Ik wil niet dat dierbaren voor me zouden moeten zorgen
Ik zie hen te graag om hen op te zadelen,morgen,overmorgen
Wie gaat er voor mijn zoontje zorgen als ik er niet meer ben ?
Als hij volwassen is, gaat hij zijn mama nog herinneren ?
een bittere traan
ik wil helemaal niet gaan!
ik zal vechten als een leeuw
ik zal strijden als een ridder
ik zal alles geven
om te kunnen blijven leven!
20/3/2006