De zomerse zon.
Als de zomerse zon
De winterse sneeuw laat verdwijnen
Dan zorgen de bloemen weer voor kleur
Die de aarde doen laten schijnen.
Als de zomerse zon
De aarde weer laat verwarmen
Ontdooien onze harten
Maar de harteloze mensen
Kunnen niet smelten in de zomerse zon.
Maar de mensen met
De zomerverwarmde harten
Verwarmen de aarde om hen heen
Maar die mensen verwarmen ook alles
Boven hen.