De nacht, dag en jij
_________
De nacht ontvouwt haar hemel's schijn,
over een hellevuur, bijgenaamd vuur des pijn.
Ik adem zachtjes je vertrouwen in,
en vermeng dat stilletjes met bloed,
samen heet dat goedje dood,
ik meng voordat iemand anders het doet.
Gecreeerde dood laat mensen lijden,
lijden tot een volgend leed,
nu zijn jullie eind'lijk samen,
twee mensen die ik beiden,
echt nooit meer vergeet.
_______
Can I live without you?!