dromen
zoveel dromen, van mensen
iedereen droomt om me heen
wilt misschien anders zijn, anders doen
veranderen en verbeteren
maar uitkomen,neen
ik zou willen gillen
pak die kans, ga er voor
je hebt niets te verliezen
je kunt het hoor
ga door!
leven = leren
met vallen en opstaan
dingen uitproberen
mogelijkheden in overvloed
huilen en stikken van het lachen
alles komt goed!
maar stel niet te hoge eisen
wegen zullen je wijzen:
je moet door liefde en verdriet
om verder te gaan