De boom steunt op het gewicht van de schaduw
De ontrustende geheimen verborgen onder aarde waar de nieuwe bloei van broeiende passie langzaam verder groeit tot het uitbarst en de geheimen onthult worden,
De bloemetjes die dan langzaam gaan slaphangen van deze pijnlijke waarheid, waar iedereen voor wegloopt.
De boom, de boom leeft mee, schrik van ons mensen,
wij verprutsen deze zon,
die hem de schaduw laat maken.
De lucht is vel, donker voor mijn ogen, waar je van schrikt want de niet bepaalde strategie is voor ons,
niet goed.
Want wij, wij steunen op een waarheid,
die zorgt dat de leugen liegt,
en er opnieuw bloemen groeien,
want jouw zonlicht is meer waard, dan de niet bepaalde
strategie.
zo ik weet, dat je zult schijnen en stralen,
tot de bomen kijken naar een ander licht,
die alleen de maan ooit zag.