Ik droom van een wereld
waar iedereen tijd heeft.
Tijd voor jou en mij.
Tijd,
dat wens ik je.
Geen zeeën van tijd,
geen rivieren,
een klein beetje
is soms genoeg.
Tijd,
dat wens ik je.
Om even te genieten,
van die tijd,
van iets anders.
Misschien kan je dan
ook meer tijd maken
voor een ander,
als je dan toch
tijd hebt...