Op een lange zomerdag,
Fun met mijn beste vriendin,
Ze moest me iets vertellen,
Het was best wel erg, in zeker zin.
In een klap was alles veranderd,
Voor haar, voor mij, voor iedereen,
Negen maanden lang niet lekker,
Maar niemand om haar heen.
Ik werd gebeld, midden in de nacht,
Mijn vriendin, ze was zo blij,
Je was absoluut het mooiste baby-meisje,
Zij had er een kindje bij.
Nu zit ik hier met jou op mijn schoot,
Mijn vriendin is met jou gezegen,
En van binnen denk ik zachtjes,
Had ik jou maar gekregen...
Door jou staat heel haar leven op z'n kop
Maar ze had niet anders gewilt, en groot gelijk heeft ze!