Boos
Ben zo boos op je, jij op mij
Weer ruzie met z'n twee
Ik zeg je één ding ik doe niet meer mee
Laat me maar alleen en vrij
Mam, waarom doe je mij dit aan
Ik wil niet langer meer alleen staan
Volgens jou is alles mijn schuld
Met alles wat ik doe en wat ik zeg
Wat ik ook probeer er is geen uitleg
Ik heb geen zin in al die discussies
Want jij wilt altijd gelijk hebben en ik ook
Het enige wat we krijgen zijn de ruzies
Misschien dat het helpt om een tijdje uitelkaar te gaan
En beiden de rust krijgen die we nodig hebben
Het is zoals het nu is
Er komt een dag dat ik het voor mezelf wel beslis
Of ik weer vrienden met je kan zijn
Of dat ik volledig uit je leven verdwijn
De tijd zal het me leren