Onze vriendschap is verboden
Maar altijd blijf jij in mijn hart
Ik mis je, denk iedere dag aan je
Van het einde tot aan de start
Ik zal je nooit alleen laten staan
Voor nu en altijd blijven we samen gaan
Ik kan nooit zonder je en mis je verschrikkelijk
Ik blijf en zal vechten voor jou
Alsjeblieft zet jij hem dan ook nog even op
Zodat we over een lange tijd weer samen kunnen zijn
Samen leven zonder die pijn
Alsjeblieft ga jij ook naar de C
Dan nemen we alle mooie herinneringen met ons mee
Alles was zo mooi met jou,
Weet dat ik ontzettend veel van je hou
Alleen en verlaten,
Zonder gevoel ga ik nu maar door
Maar wetend, dat ik ooit weer wat van je hoor
Verlaat me nooit kleine,
Ik kan je niet missen
Dan breekt mijn hart in duizenden stukken
Laat je, je daarin niet vergissen!
Liefs voor altijd jou vriendin!