Meeting Utrecht
De meeting is weer voorbij,maar het
fijne gevoel daarover dat blijft me
bij. Zo velen gezichten die dag
ontmoet, zoveel mensen begroet.
Deze keer was het wel heel erg druk,
en met velen willen praten maar daar-
door is dat niet gelukt. Maar toch
dit is weer een dag met een ster ge-
weest, voor mij was het een groot feest.
Het gevoel te hebben dat mensen om je
geven, dat je dat samen op zo een dag
mag beleven Dit is echt niet met woorden
te beschrijven, ik hoop dat deze vriend-
schappen voor altijd mogen blijven
De verassing voor mij op die dag was,
dat er iemand voor mij was die ik heel
erg graag mag. Een chatvriend te zien
waarmee ik heel erg veel praat, mijn
steun en toeverlaat.
Ook die dag mijn zogenaamde baas te
zien hoe hij was aangekleed was zo
leuk, als ik dat beeld nu nog voor
me zie lig ik in een deuk. Alleen
zijn belofte voor mijn 10 procent
is hij niet nagekomen, maar ik zal
hem wel krijgen ik weet hem te wonen.
Alle vrienden waarmee ik die dag niet
echt heb mee kunnen praten, sorry maar
door de drukte lukte het me niet maar
onze vriendschap zal ons nooit echt verlaten.
Ten alle tijden blijf ik van jullie
allemaal houden, jullie zijn de
vrienden waarop je kunt bouwen.