nog twee maanden wachten
dan met jou heerlijk weg
naar griekenland
maar eerst nog met harry weg
die vakantie stond al geboekt
maar misschien dat jij mij daar opzoekt
zoniet dan ben ik zoweer terug
uitkijkend naar vakantie met jou
mijn heerlijke lieve vrouw