Kijkend naar de mooiste
roodste, rondste zonsondergang
die er ooit was, op de perfectste
zwoele zomeravond
Zweef ik over rozenblaadjes
van de meest sensuele rode roos
Wanneer de wind rustig
door mijn haren strijkt
voel ik mij de mooiste vrouw
die zich op deze aarde bevindt
En ik weet wel, deze avond
zit vol zoete cliché’s, maar
daarvoor zijn cliché’s
Stil nestel ik mij
in fluwelen holtes
die daarvoor bedoeld zijn
In mijn dromen, want
deze avond is perfect
alleen het vriend-cliché ontbreekt
als zo vaak
- Lidewij -