ik leef voor liefde
ik voel een en al passie
voor jou
kijkend in je ogen(blauw)
je mag er wezen
met je net geknipte haren
iets kortere krulletjes
maken je alleen nog maar liever
laat je moeheid varen
en geef me nog 1 laatste kus
als afscheid
ik moet je weer een nacht lang missen
de allerlaatste kus
in het donker van de nacht
dan loop jij weg
ik hou de wacht
zwaai je uit
tot jij een stip wordt
en de stip verkleind
je de hoek omgaat
mij achterlaat
vol verlangen
naar morgen..