met een liefde,
kijk ik op jou neer,
jij doet mij zoveel pijn,
je blijft doorgaan, keer op keer.
ik vraag je ermee te stoppen,
je niet meer op mij uit te reageren,
want die buien van jou,
beginnen mij behoorlijk te frustreren.
ook al ben jij mijn broertje,
kijk ook eens naar mij,
want het gaat nog eens goed mis,
dan komen er een hoop littekens bij.