Waar kan ik naar toe
als ik alleen wil zijn
Ik weet niet hoe
maar ik voel jou pijn
Ik voel wat jij voelt
diep in mijn hart
waarschijnlijk niet zo bedoeld
het is een soort smart
Verlangen naar iemand
waar je van houdt
je bent zojuist aanbeland
in een hart van goud
Ik wil iedereen helpen
iedereen, dus ook jou
Ik wil jou helpen
omdat ik van je hou
Houden van jou
is als het water dat stroomt
het vloeit, van binnen, geen kou
maar warmte, die is warm gestoomd
Een brandend verlangen
vult zich binnenin
een brandend verlangen
daar ga je niet tegenin
Een Brandend verlangen
Koestert zich in ons hart!