Meiske, waarom moest je nou weg
Waarom moest je lopen
Had je geen zin in een gevecht
Je leven vergoten
Als je niet in de wei had gestaan
Was je er nog geweest
Had je weer in de lessen mee gedaan
Had ik nu gefeest
In plaats van feesten
Huil ik nu
Zie overal geesten
Ik mis je onwijs nu
Ik heb je heel lang niet gezien
En zal dat ook niet meer doen
Je kreeg van mij altijd een tien
Je had een goed leven toen
Olief, je was een lieve pony
Een pony met karakter
My honey
Een karakter dat past bij mijn karakter
Meis, ik mis je
En wil je zien
Olief, ik hou van je
En zal je nooit vergeten bovendien…