Engel
Een engel rijkt naar de hemel,
maar door de last van mijn gebroken hart
is het vliegen hem onmogelijk gemaakt.
Gebonden aan de aarde,
verlangend naar de hemel,
vult hij mij met hemels licht.
Maar angsten drijven ons uit elkaar,
zodat we elkaar niet meer bereiken.
Een engel verliet mijn leven,
een nieuwe wil erin.
Zo maakt dit eind,
weer een nieuw begin.