Dit is speciaal geschreven voor mn ex
Verdrietig staar ik rechtvoor me uit,
Ik heb een brok in mn keel.
Tranen rollen één voor één over mijn wangen,
Dit is me allemaal teveel.
De reden dat ik jou verliet is dat je me niet losliet,
Terwijl je zeg dat je mij vertrouw.
Maar waarom gaf je mij die vrijheid nou niet?
Want dan was ik nog bij jou.
Maar schatje het nu allemaal te laat daarvoor,
Je had me die tijd moeten geven.
Dan was het niet zover gekomen,
En hadden we nog zoveel samen kunnen beleven!
Maar ik weet zeker dat je ooit je liefde van je leven vind,
Die lief voor je is en natuurlijk trouw
Maar vergeet alsjeblieft één ding niet,
Dat ik nog steeds heel veel van je hou!