-Over jou...
Mijn hele leven ken ik je al.
Je bent er voor me als ik val.
Vaak doe ik koppig en stom,
maar daarna voel ik me echt dom!
Op me schelden, naar me schreeuwen..
Voor mijn gevoel duurt dat eeuwen.
Dat gevoel is echt niet fijn.
Als je boos op me bent doet dat pijn!
Je hebt altijd wel weer commentaar...
Heb je het door, dat is vaak heel naar!
Ik wil niet dat je boos op me bent,
want eigenlijk ben je een leuke vent.
Ik wil graag met je samenwerken,
ook al laat ik dat niet vaak merken...
Ik schreef dit gedicht over jou;
Papa... weet wel dat ik van je hou!!