woorden
Woorden schieten te kort,
Als ik jou zie word ik stil,
Ik weet niet wat ik je zeggen moet,
Alleen als ik je aankijk doet me dat al goed,
Woorden schieten te kort,
Niet wetend wat je zeggen moet,
Kijk je me aan,
Ik blijf verstijfd staan,
Je loopt naar me toe,
Zegt niks,
Houd me vast en kust mij,
Woorden schieten te kort,
Maar dit gevoel zegt alles!