Stenen,
geofferd in een vuur,
gewijd aan alles om ons heen,
worden in de tempel gebracht,
waar zij verwelkomd worden.
Omgeven door geurende kruiden
schenken zij hun energie
aan wie er om vraagt,
aan wie er om bidt,
wordt gereinigd,
en keert herboren weer.