Ik heb je nodig
ookal lijken mijn ogen
heel wat anders
aan jou te vertellen
Ik heb je nodig -
ookal wil ik zelfstandig
en onafhankelijk zijn
- want, ik red het niet alleen
Ik heb je nodig
droog mijn tranen
en blijf mijn hart vullen -
alsjeblieft - met jouw
rijkelijke liefde
25 april 2006