Soms heb je van die dagen
Dan ben je alles zat
Kijk je terug naar het verleden
en zie je een groot, zwart gat
Je hebt zo zwak en moe
je wilt graag normaal zijn
maar je weet niet meer hoe
Piekeren is het enige wat je nog doet
Kon je er maar over praten
Alles wat je dwars zit en kwetst
We zullen naar je luisteren
en je vertellen dat je niet zwetst
Meisje met je grote verdriet
Geef me nou eens een knuffel
Zorg dat je de mooie dingen weer ziet
Leef naar hoe je werkelijk bent!
____________________________________________
Door: Cynthia
20-04-2006