Ik heb verloren,
het spel van het leven.
Ik trok aan het kortste eind,
of heb ik er bewust voor gekozen?
Een verleden heb ik niet,
men toekomst was al langer gestopt.
Ik kan niet meer,
Ik wil niet meer.
Alles is zwart,
Men tijd is gekomen.
Nog maar 1 stap te gaan,
Hoelang nog?
...In m'n gedachten ben ik al dood...