2 mensen van wie ik hield
Zijn er niet meer
Omdat ik ze niet heb kunnen helpen
Keer op keer
Iedere dag denk ik aan ze
In mijn hoofd en in mijn hart
En dan vraag je je af
Waarom hebben ze niet iemand anders genomen
waarom voel ik nou die pijn.
Maar als je in de spiegel kijkt en je denkt aan hun
Dan voel je hun energie
Als je goed kijkt zie je hun gezichten in de spiegel
En dan weet je gewoon
Dat je er nooit alleen voor staat….
B+D Hou van jullie
I never leave you