Echt verliefd zijn
echt verliefd zijn, dat is heerlijk
de vlinders vliegen in het rond
je kunt er 's nachts niet meer van slapen
maar is die liefde wel gegrond?
want is verliefd zijn wel zo heerlijk
als deze niet beantwoord wordt
moet ik echt dan blijven dromen
wordt de nacht dan niet onnodig kort?
of heb ik toch nog hoop gevestigd
dat alles nog ten goede keert
dat later toch nog eens zal blijken
dat ik 't niet voor niets hebt geprobeert?
want echt, verliefd zijn dat is heerlijk
vindt het proberen zeker waard
dan maar wat slapeloze nachten
die ik dan ook graag aanvaard!
-T-