Verlies van jou...
Ik weet terug wat het is
om verdrietig te zijn
om een dierbaar zijn gemis
even dacht ik dat gevoel kwijt te zijn
Maar niets is minder waar
je liet me staan sinds verleden jaar
de tijd gaat super traag
het enige wat rest is de grote levensvraag
waarom jij nu al van het leven stapte
een andere wereld tegemoet
er is een gedachte die zegt dat je moest
maar een herinnering blijft, iets dat ik totaal niet verwachtte...