Schemering van je schaduw
Gevoelens, eindigend op nul.
Een flikkerend licht staat plots stil.
Bergen die niet te beklimmen zijn.
Dallen die plots zomaar invallen.
Ogen gesloten meer dan open
in mn hoofd zie ik je spoken.
Maar je bent er niet. Enkel een
kleine schemering in een schaduw van mezelf
doet me eraan herinneren
dat jij hier in het verleden de enige voor me was.