Spijt van mijn leven
Nee, dat heb ik niet
Ik heb er van geprofiteerd
Geleefd tegen 200 per uur
Alles kan, alles mag, alles doen
‘t is mij vaak gezegd
soms zelfs wat verweten
Maar ja, je leeft maar 1 keer
Soms heb je geluk
En krijg je een tweede kans
Die moet je grijpen met beide handen
Ik heb mijn leven geleid
Veel te snel, veel te wild
En soms ook ondoordacht
Maar ik heb geleefd!
Een tweede kans gekregen
Met beide handen gegrepen
Genieten van de kleine dingen
Dat is ‘t waar het nu om draait
Leven zoals ik het wil
Je leven echt leven
Want hoe oud je wordt,
Dat weet je nooit
Elke dag kan je laatste zijn
Live your life