Gekeurd van top tot teen,
“Teveel water”
maar wel verkocht
Stromend door ’t leven
heb jij macht voor het vinden van de weg.
In versnelling meegevoerd door Nanakita,
of jarenlang,
etend aan de grond van Fuji.
Het duurt soms even, maar je komt er wel.
De kracht op te stijgen met de wind,
niet een “moeten”
wat jou met deze plek verbind.
Staat open, vleugels gespreid,
vrij, om te gaan waar jij wilt.
Zolang een streven voor ogen blijft
zal water blijven stromen.
Ongeworteld, niks wat jou tegen houd,
jij bent vrij…
je droom achterna te gaan.