Je voelt je heel alleen
Door niemand niet begrepen
Geen mensen om je heen
Die het allemaal ook weten
Hoe het is te strijden
Zonder eind in zicht
Altijd pijn te lijden
Wel een tunnel maar geen licht
Je denkt soms op te geven
’t lijkt het niet meer waard
maar de strijd voor je leven
raakt gelukkig nooit bedaard
er zijn mensen die je bijstaan
en geloven in je strijd
met een lach en een traan
raken ook zij verblijd
vriendschap is heel kostbaar
zeker in moeilijke dagen
dat ene kleine gebaar
blijf dat altijd bij je dragen
je was een steun
in moeilijke dagen
laat mij voor jou
het licht doen dagen
beurt om beurt
een helpende hand
ik heb het goedgekeurd
ik sta aan jouw kant
geef niet op, no matter what
ik weet het, jij, jij kan dat
en als het weer moeilijk wordt
weet dan dat ik bij je ben
in gedachten, de afstand heel kort,
zie dat je me in je bijzijn herkent
het moraal van dit verhaal
jij mag het nooit opgeven
samen kunnen we ’t aan
we strijden voor je leven
- voor jef -
Vier maand geleden heb ik een zwaar
moto-ongeval gehad. Mijn leven heeft
weken aan een zijden draadje gehangen.
In heel die periode en zeker nu,
tijdens mijn revalidatie
is hij een grote steun voor mij.
Hij blijft mijn oog naar een
hoopvolle toekomst richten. Eentje
waarin alles terug gelijk vroeger is.
En dat ondanks zijn eigen, soms
zinloos lijkende gevecht tegen kanker.