Aleen achtergelaten
nergens om heen te gaan
loop je over straat
je voelt je alleen en koud
de wereld is hard en moeilijk te begrijpen
maar als mens moet je rijpen
want als je dat niet doet zul je nooit volwassen worden
en kun je nooit de wereld aan
sta ook nooit stil, loop altijd door
ook al is t niet het goede spoor
er komt altijd wel weer een nieuwe weg
en ook al heb je soms wel eens pech
kijk om je heen
en dan zie je het meteen
overal mensen, overal leven
je bent niet alleen er zijn er nog meer als jij