Je leeft maar even..
Daarom moet je er veel van maken..
Er valt te veel beleven..
Maar blijf er niet in haken..
Maar wat wil je in je leven bereiken?
Het leven is kort..
Je moet daarom niet bang zijn om voor je doel uit te wijken..
Kruip daarom niet achter een fort..