Opgeven
Dat kan ik niet..
ik wil vechten, ik wil door..
de pijn is soms ondragelijk..
ik kijk..
ik zie een lelijke bult..
maar ik ga door..
opgeven..
dat doe ik niet..
ik moet er zijn voor me vrienden..
als die het moeilijk hebben..
ik wil ze nu allemaal te gelijk vasthebben
Denk maar niet dat ik opgeef..
kom nou..
ik moet door..
maar diep in mijn hart..
zitten diepe tranen..
maar die verstop ik..
want ik moet door......
* lieve mensen..
geef nooit op.. maar praat er wel over..
ik heb nu een ziekte..
maaar ik ga er voor.. pleas doe dat ook..! *