goh nu heb ikzo'n abo voor 1 dag genomen
dan konden mijn vakantie gedichten er in 1 keer opkomen
wel grappig om een keer gebruik van te maken
al die verschillende achtergrondjes,om verslaafd van te raken
nou is dat 'freaks'al best een verslavend iets
maar dat geeft helemaal niets
iedereen kan er lekker z'n verhaal of wat op kwijt
leuk,ontroerend,lief,triest of vol spijt
ik ga er voorlopig nog wel blijven
ik wil nog wel gedichten genoeg schrijven
over van alles en nog wat
m'n leven,m'n werk of iets waar ik het al eerder over had
de dag 'abo' is al zowat weer voorbij
dus dit is weer even de laatste voor mij
alvast weltruste voor degene die zo slapen gaan
voor andere die nog gedichten plaatsen laat ik de site nog even open staan
want naast gedichten schrijven,lees ik ook die van anderen
van wat je leest kan je het beeld wat je van iets hebt soms veranderen