Waarom heb je handen?
als je ze verkeerd gebruikt?
Waarom heb je oren,
als je me niet wil horen?
Waarom heb je ogen,
als je men ellende niet wil zien?
Waarom heb je hersenen,
als je me niet wil begrijpen?
Waarom heb je een hart,
als je geen liefde kan geven?
Waarom gaf je je vriendschap,
als je me niet meer kan aanvaarden?