Marie,
jouw geboorte is een wonder,
negen maanden lang,
hebben jou mama en papa,
op jou gewacht.
En plots was er een schreeuw,
jouw eerste schreeuw,
je bent geboren.
Je moeder huilde en kreunde,
je vader stond er wat onwennig bij.
Beide zijn ze trots,
op hun kleine kapoen.
Je werd op mama's
warme lichaam gelegd.
Met jouw handjes reikte,
je naar het leven,
door je aan papa's vinger,
vast te klampen.
Lieve kleine Marie,
van harte welkom op deze aarde.