het groen rukt
zichtbaar almaar op
kleine knopjes soms
zilver of roodbruin
getint groeien op
prille zonnestralen
het zichtbare het
transparante vervaagd
het oprukkende groen
neemt de overhand
vandaag in een toef
of wolk is het oranje
dekselse hoofden, staarten
halve banden, haarverf
bekroning driekleur gaan
nog even door wie weet
een leeuw in het groen
goud opdelvend oostwaarts
29APR2006 1950