Een echte vriend is iemand,
die je blindelings kunt vertrouwen,
Een echte vriend is die iemand,
waar je na een lange tijd,
veel bent van gaan houden.
Een echte vriend is iemand,
die met je lacht en met je huilt,
iemand, die je niet zomaar zal laten gaan
Een echte vriend is een persoon,
die in wat voor situatie ook,
je nooit alleen zal laten staan
Een echte vriend is kostbaar,
en die heb je,
niet voor heel even,
Nee, een èchte vriend die heb je,
voor de rest van je leven !