Alles raast aan mij voorbij
De tijd verliest zijn grip
Alle houvast, zolang je bij me bent
Minuten vervagen tot uren in één enkele ademtocht
Wanneer je bij me bent
Bij elkaar zijn we tijd
Maken we tijd
Tijd voor elkaar
Ze schieten aan me voorbij
Seconden naar minuten, minuten naar uren, de uren naar dagen
Toch sta ik stil
Stil met de gedachte
De gedachte aan jou