De zonnestralen die schijnen
In de vroege morgen
De dauwdruppels die verschijnen
Vredig en zonder zorgen
Donker wordt licht
Licht met veel kleuren
dat is een mooi gezicht
En de frisse geuren
De zon straalt in me hart
Ik voel de zonnestralen
branden, warm maar apart
En het zal elke dag blijven herhalen
Dat is mijn hoop
Maar er komt een tijd dat het weer
Zo is, met verdriet en wanhoop
Het is maar afwachten tot de volgende keer