Als ik m’n leven zou moeten leiden zonder jou,
Zouden de dagen o zo leeg zijn
Maar ik zie je zo duidelijk als ik m’n ogen sluit
Ik ben misschien al eens verliefd geweest
Maar nooit voelde het zo sterk en warm
Niets zal die liefde ooit veranderen
Ik zal er zijn als je me nodig hebt
Zoals jij bij mij hebt gedaan.