Uren voor jou
Uren zit ik op mijn kamer
Voor het raam te dromen
In de hoop dat jij voorbij zal komen
Uren loop ik over straat
Omdat ik heel misschien
Even jou kan zien
Uren loop ik door het dorp
Om een glimp van jou op te vangen
Ik word gek van dat verlangen
Het maakt me stuk
Het doet me pijn