terwijl gedachtens voorbij vliegen
als wolken door de lucht
droom ik weg
ik vlieg
daal neer en zucht
op een land vol rust
grasspreitjes kietelen
voel me opgelucht
de zon schijnt me warm
maar mijn broek
neemt slurpend de dauw op
insecten zoemen
rond me lichaam
ik zou kunnen ergeren
doe het niet
want ik geniet..
als de tijd verstrijkt
en de zon zakt met kleuren weg
is het tijd om te gaan
ik stijg op
en kom terug van vervandaan..