Ik onthou de huizen van de straten
waar ik ooit ben geweest, misschien
Ik onthou dingen die mij verlaten
en de dingen die ik kan zien
Als je wil dat ik moet onthouden
hoeveel vrienden jij hebben wilde
en dat ze jou allen vertrouwden
Dan doe ik dat, ik zal het doen
Mijn gedachten op scherp
Mijn hoofd raakt vol, net zoals toen
Niets gooi ik zo maar weg
Geen gedachte die ik verwerp